Alle er gode til noget...

Virksomhederne

Står du i akut mangel på arbejdskraft?

- så er du bestemt ikke alene.

I mange år har virksomheder i Danmark kunnet klare sig med udenlandsk arbejdskraft til de opgaver, hvor danskerne ikke selv har kunnet eller villet stille sig til rådighed. Efterhånden er det blevet vanskeligere for danske virksomheder at lokke udenlandsk arbejdskraft til, fordi de lande, som arbejdskraften tidligere er blevet trukket fra, selv er i økonomisk vækst. Den aktuelle situation er, at der er flere danske virksomheder, som står med forespørgsler på arbejdskraft, der aldrig bliver dækket.

Løsningen skal findes i den voksende gruppe af danske unge, som står uden for arbejdsmarkedet. Mærk Jobbet virker som tovholder for dette ved at finde frem til gode matches mellem virksomhedernes behov og ønsker og de ledige unges kompetencer. Det er ved denne form for nytænkning og samarbejde, at beskæftigelsen for disse grupper kan løftes til nye, succesfulde højder.

Vi vil meget gerne i dialog med dig i forhold til jeres behov for arbejdskraft, så kontakt os endelig hurtigst muligt. Enten via den lokale håndboldklub eller direkte til os på kd.ne1675593055kkirb1675593055afxel1675593055f@tka1675593055tnok1675593055.
Nordtech Vetec logo
Hede Danmark logo
Nørrebro Bryghus logo
Peak 12 Hotel Logo
Nonbo fragt logo
Bach gruppen logo
Mærk Jobbet logo
Poul Due Jensen Foundation - Grundfos logo
Flexfabrikken logo
crossmenu